Fredag d. 7. august 2020 - �rgang 15

Gundersted fik vendt kampen

30-05-2019

Fodbold: Med to mål i kampens sidste 20 minutter blev 0-1 vendt til 2-1.

Tekst: Per Lyngby

Ulbjerg er et svært hold at møde hjemme på eget græs. Den kendsgerning var man på forhånd klar over, da Gundersted torsdag drog til udekamp i serie 1. Opgaven blev dog løst med en sejr på 2-1.

“Det var en vigtig, og fortjent sejr. Vi har bolden mest, og producerede langt de fleste chancer. Første halvleg var lidt af en sløv affære. Vi var uskarpe med bolden, og Ulbjerg var ikke interesseret i at komme for langt frem på banen. Anden halvleg startede også med os i klart mest boldbesiddelse og vi kom frem til flere halve chancer. Men så ud af ingenting fik Ulbjergs eneste offensive kort, og klart bedste spiller, en chance fra kanten af feltet og scorede. Derefter blev boldbesiddelsen i vores favør endnu mere markant. Efter ca. 70 minutter og  indlæg nummer 50 eller deromkring fandt Patrick Borup så René “Nuggi” Petersen bagerst i felt og han udlignende let. Derefter pressede vi hårdt på, og med lidt mere end 5 minutter tilbage, erobrede Søren Munk bolden på egen banehalvdel. Så var det kun en vej - direkte mod mål - og med flere Ulbjerg-spillere i hælene scorede han til kampens resultat 2-1”, fortæller Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen.

Med sejren er Gundersted placeret på 4. pladsen med et forspring på 3 point til holdet lige under nedrykningsstregen. I næste runde venter bundholdet Roslev hjemme på Freja Park. Gæsterne har kun hentet 1 point hidtil i foråret og de bør ikke få noget med hjem fra Vesthimmerland søndag aften.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!