Fredag d. 14. august 2020 - �rgang 15

Gundersted er i top 3

03-06-2019

Fodbold: Bundholdet var ikke nogen trussel for Gundersted og “Nuggi”.

Tekst: Per Lyngby

Forud for sæsonen meldte træner Kristian Skriver ud, at han anså det som en kæmpe bedrift, hvis han kunne holde Gundersted i serie 1, når foråret var færdigspillet.

Søndag aften spillede Gundersted sig så op i top 3 med en sikker sejr på 4-1 over bundholdet Roslev, som ellers kom med en frisk 1-1’ mod topholdet Nibe. Nedrykningsspøgelset er meget langt væk.

“Dagens modstander var nu heller ikke prangende, og de så noget amputeret ud i forhold til første indbyrdes opgør. Vi var nu også selv ramt af afbud, så Jesper Møller og Svend Åge Nielsen var kaldt ind pga skader og afbud. Men det var nu ikke til at se, i en kamp, som til tider lignede en sommerkamp”, fortæller Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen.

Gundersted bragte sig foran efter et kvarter ved altid farlige Rene “Nuggi” Petersen, som fisker bolden fra Roslevs bagkæde og scorer sikkert. Herefter virkede det som om, gæsterne bare skulle hjem til Salling med skindet på næsen. Efter en halv time gør Nuggi det til 2-0, da han banker bolden op i hjørnet efter forarbejde af Patrick Errington Borup. En mindre rokade i pausen, gjorde at Igor Vasylenko kom længere frem på banen. Det kvitterede backen med en scoring kort inde i anden halvleg, hvilket reelt lukkede kampen. Gundersted-forsvaret lavede dog en fejl, som efterlod målmand Jacob Brændstrup på mellemhånd, og så reducerede Roslev. Efter utallige hjørnespark fik Rene Nuggi sit hattrick på et hovedstød til 4-1.

“På fredag venter Aalborg Freja, og der må vi formode modstand af en helt anden kaliber”, slutter Mikkel Lindhardt Hansen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!