Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Gundersted bider fra sig

22-05-2022

Fodbold: Overraskende udesejr over Hadsund.

Tekst: Per Lyngby

To gedigne nederlag til Skive med en samlet målscore på 1-14. Det var de barske kendsgeninger for Gundersteds fodboldherrer i serie 1, da løb på banen til den svære udekamp mod rækkens nummer 2 fra Hadsund.

Men Gundersted er ikke et hold, som slår op i banen, hvilket de beviste med en flot sejr på 2-1 i det østhimmerlandske. En sejr, som faldt på et tørt sted:

"Ja, det var tiltrængt. Og jeg synes, det var fortjent. Vi får en mareridts-start efter 53 sekunder, hvor  vi kommer bagud. Men derefter får vi ret godt styr på deres konstante lange bolde. Vi får udlignet ved Rene Nuggi som halvflugter bolden i nettet i mål midt første halvleg, og har derefter en på overliggeren, som springer i spil igen, selvom VAR muligvis havde dømt den inde. Men en god dommertrio erkendte, at de ikke kunne dømme mål, da de simpelthen ikke kunne se det. Desværre. Efter pausen starter vi klart bedst,  og det giver pote ved Sebastian Vestergaard, som scorer sejrsmålet i starten af halvlegen.  Derefter blev det 30 minutter ren og skær fight og klogskab, som skulle "kører" kampen hjem, mod et til tider yderst frustreret hjemmehold. Men tilbagevendende Jacob Brændstrup i målet og en solid defensiv afviste  Hadsunds bombardement i de sidste 15 minutter, fortæller Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen.

Sejren er vigtig i landsbyklubbens bestræbelser på at komme fri af nedrykningsfare og giver fornyet selvtillid til de kommende kampe.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!