Onsdag d. 15. juli 2020 - �rgang 15
Med 9 flotte redninger satte målmand Jacob Gregersen sit markante præg på afslutningen af hjemmekampen mod Skive, som ikke formåede at score på Aars-keeperen i de 10 minutter, han var på banen.

Gregersen holdt målet rent

29-01-2020

Håndbold: Jacob Gregersen gjorde et flot indhold i målet, da Aars besejrede Skive med 29-20.

Tekst & foto: Per Lyngby 

Målmand Toke Hedevang, som vogtede målet for Aars HK i 2. division de første 50 minutter af hjemmekampen mod Skive, stod bestemt ikke nogen dårlig kamp - tværtimod. Med en række gode redninger holdt han Skives skytter godt i skak, men alligevel blev hans indsats overtrumfet af målmandskollegaen Jacob Gregersen, som kom ind ved stillingen 24-20 til Aars. Da han 10 minutter senere kunne juble over sejren sammen med holdkammeraterne, stod der stadig 20 under Skive på scoringstavlen, medens hjemmeholdet med yderligere 5 scoringer sørgede for en sikker sejr på 29-20.

Med 9 flotte redninger, deriblandt en på straffekast og et par stykker hvor modstanderne var alene igennem, satte Gregersen et flot aftryk på kampen, og kunne knytte næven i triumf over, at gæsterne ikke formåede at overliste ham en eneste gang i den tid han var på banen.

Efter en lige start, hvor de to hold fulgtes ad til 4-4, begyndte Aars så småt at trække fra. Det blev 9-5 og 14-10, inden Skive igen begyndte at røre på sig. Gæsterne fik reduceret til 13-15, men Aars bevarede roen og kom igen foran med 4 ved 24-20.

Herefter kom Jacob Gregersen på mål, og så var der lukket af i den ende af banen.

Med sejren konsoliderer Aars sin andenplads med et forspring på 6 point ned til tredjepladsen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!