Mandag d. 18. juni 2018 - Årgang 13

FUIK vandt lokalopgør

20-04-2017

Fodbold: Aftenkampen mod KVIK-Aalestrup blev vundet med 4-1.

Tekst: Per Lyngby

Torsdag aften skulle FUIK’s fodboldherrer i serie 2 forsøge at rejse sig ovenpå overtidsdukkerten i Nibe. Modstanderne var Kvik-Aalestrup, som mødte op i Farsø med 2 point mere på kontoen end hjemmeholdet.

FUIK kom bedst ud af starthullerne, og allerede efter 8 minutter kunne Scott Jensen bringe hjemmeholdet i front. Der var dog lidt slinger i valsen i de bagerste geledder, som gæsterne udnyttede til at udligne efter godt en halv times spil. Altid målfarlige Kristoffer Nørgaard sørgede for, at FUIK kunne gå til pausen med en føring, da han scorede efter 40 minutters spil.

Generelt havde FUIK godt styr på kampen, men man skulle hen til et kvarter før tid, før den afgørende scoring kom. Det var igen Kristoffer Nørgaard, som denne gang udnyttede en foræring af gæsternes forsvar - og sådan en mulighed takker han ikke nej til, 3-1 til FUIK. Inden slutfløjtet var det så rutinerede Rene Hansen, som med et hovedstød slog sejren fast.

Sejren bringer for en stund FUIK på førstepladsen i puljen, men den er kun til låns, for fredag aften vil enten Nibe eller Gundersted have overtaget den, afhængigt af, hvordan de to holds indbyrdes kamp i Gundersted slutter fredag aften.

Næste kamp bliver lørdag den 29. april, hvor der er lagt op til et nyt spændende lokalbrag, når Gundersted gæster Farsø Stadion.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!