Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

FUIK vandt i Holstebro

20-09-2022

Fodbold: Vigtig sejr sender holdet op midt i rækken.

Tekst: Per Lyngby

Det blev til efterårets første sejr på udebane, da FUIK’s fodboldherrer i jyllandsserien mandag aften vandt med 3-1 i Holstebro.

Efter en lige start, hvor det var FUIK som havde de største chancer, kom Holstebro foran med 1-0 efter en halv times spil. Inden pausen fik FUIK bragt balance i regnskabet, da Lasse Jensen scorede på et godt kontraangreb.

I anden halvleg er Holstebro mest på bolden, men FUIK er hele tiden farlige på omstillingerne. Tobias  Finnerup scorer til både 2-1 og 3-1 på fornemme assister af henholdsvis Christian Kurinow og Scott Magnus Jensen.

Med sejren kommer FUIK op på 9 point og ligger nu placeret midt i rækken - dog er de to nederst placerede hold i den situation, at de har spillet to kampe færre end de øvrige hold, så alt er tæt. Men kan FUIK fortsætte de gode takter og vinde og netop de to hold i de kommende to kampe, som spilles på hjemmebane, vil det se lyst ud før den spændende afslutning på sæsonen.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!