Fredag d. 7. august 2020 - �rgang 15

FUIK udlignede med 9 mand mod 11

13-10-2019

Fodbold: Hjemmeholdet var bagud to gange men kom tilbage og fik 3-3.

Tekst: Per Lyngby

FUIK skulle lørdag eftermiddag forsøge at forsvare sin andenplads i serie 2, da man hjemme på kunstgræsset i Farsø fik besøg af Nørager-Rørbæk.

Gæsterne gik dog uimponerede til sagen og bragte sig i første halvleg foran med 2-0 mod et FUIK-hold, som ikke virkede til at være kommet mentalt ud af omklædningsrummet. De to mål vækkede dog hjemmeholdet, som svarede igen med to hurtige mål lige inden pausen, så der igen var balance i målregnskabet. Det var Rene Hansen og Kristoffer Vorre, som scorede for FUIK.

I anden halvleg gjorde hjemmeholdet det ikke specielt let for sig selv, da først Lasse Jensen pådrog sig gult kort, og efterfølgende brokkede sig til endnu et af slagsen, hvorved det blev vekslet til rødt. Med en mand i undertal i resten af kampen var det op ad bakke for FUIK, som gjort ondt værre, da man pådrog sig endnu et gult kort og dermed i en periode spillede 9 mod 11.

Men det er åbenbart i modgang, at holdet er bedst. Trods den mandskabsmæssige underlegenhed var det tæt på en udligning efter hjørnespark, hvor Niclas Brøndum slet ikke ramte bolden, da han pludselig var fri et par meter fra mål. Nørager tog åbenbart ikke denne advarsel alvorligt, for kort efter fik FUIK frispark lige udenfor feltet. Rene Hansen gik til bolden og sendte den med den største selvfølgelighed i nettet til 3-3.

I slutfasen var Nørager tæt på et par gange, men FUIK holdt stand og tog et vigtigt point med sig til næste weekends topkamp mod Hornbæk. Kampen spilles på intet mindre end Volkswagen Park i Randersforstaden tæt ved Gudenåen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!