Fredag d. 27. maj 2022 - Årgang 17

FUIK topper serie 1 med maksimumpoint

05-09-2021

Fodbold: Topkampen i Dronningborg blev vundet med sikre 3-0.

Tekst: Per Lyngby

Søndag eftermiddag var der lagt op til topkamp i Randersforstaden Dronningborg, hvor oprykkerne fra FUIK var på besøg. Kunne hjemmeholdet som det første besejre FUIK, ville de samtidig fortrænge  vesthimmerlændingene fra puljens førsteplads.

Dronningborg kom dog ikke i nærheden af at true de nærmest ustoppelige oprykkere, som drog hjem med en sejr på 3-0 efter 2-0 ved pausen.

“Det var en god solid indsats. Fuld fortjent, med mange fine præstationer”, var den umiddelbare kommentar fra træner Rudi Møller efter sejren, som efterlader FUIK alene på førstepladsen med 15 point for 5 kampe og en solid målscore på 16-2. Faktisk er det kun Gundersted, som har formået at score mod holdet i efteråret, hvis man ser bort fra den afbrudte premiere i Hornbæk, hvor hjemmeholdet førte 1-0, da kampen blev fløjtet af- Den spilles i stedet den 16. september.

Lasse Jensen bragte FUIK foran med 1-0 på oplæg fra Jonas Sneftrup, hvorefter Christian Kurinow øgede til 2-0 på en flot solotur. I anden halvleg byttede Jensen og Sneftrup roller, da førstnævnte var oplægger og sidstnævnte stod for kampens sidste scoring.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!