Tirsdag d. 11. maj 2021 - �rgang 16

FUIK tabte vigtig kamp

21-10-2018

Fodbold: Løbet synes at være kørt i oprykningskapløbet.

Tekst: Per Lyngby

Med et nederlag på 0-2 til Storvorde-Sejlflod hjemme på Farsø Stadion missede FUIK efter alt at dømme muligheden for at rykke op. Gæsterne bringer sig med sejren alene på førstepladsen og har på papiret et noget lettere slutprogram i de sidste to kampe end forfølgerne fra FUIK og LKB Gistrup.

“En meget lige kamp, hvor vi laver et dumt frispark, som der så bliver dømt straffespark på 1 minut før pausen. Bagud 0-1, og de har egentlig ikke haft noget. Vi kommer også bagud 0-2 efter ca. 80 minutter. Vi har nogle lige ved og næsten forsøg, som er lige så store tilbud som deres. De var skarpe og kyniske, vi manglede det sidste held og skarphed i de afgørende situationer og jeg tør godt ønske SSB tillykke med oprykningen. Det er et godt og fornuftigt hold i begge kampe, vi har mødt dem. De har vel også vundet de seneste 7 kampe”, sagde FUIK-træner Jens Bojer efter nederlaget.

I den kommende weekend gælder det LKB-Gistrup på udebane, inden sæsonen rundes af hjemme mod Als.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!