Mandag d. 23. maj 2022 - Årgang 17

FUIK spillede 1-1 og tabte

16-09-2021

Fodbold: Svært udgangspunkt, da topholdet tabte for første gang i efteråret.

Normalt spiller man uafgjort, når hvert hold scorer lige mange mål i en fodboldkamp, og det gjorde FUIK og Hornbæk i torsdagens serie 1 kamp i Hornbæk. Der var bare den hage ved det, at der kun blev spillet 41 minutter, da man allerede for en måned siden spillede første halvleg og lidt af anden. Lyn og torden stoppede dog kampen, hvor der på det tidspunkt stod 1-0 til hjemmeholdet.

Derfor var vesthimmerlændingene allerede nede med et mål, da de gik på banen torsdag aften, hvor de ydermere måtte starte med 10 mand, da der resterede 4 minutter af en 10 minutters udvisning fra den afbrudte kamp.

Og situationen blev ikke bedre, da det ubesejrede tophold allerede efter 5 minutters spil lukkede et mål ind, således at Hornbæk var foran med 2-0. Trods en FUIK-scoring af Scott Jensen i de sidste minutter, kom FUIK ikke nærmere, og dermed led holdet sit første nederlag og pointtab i efteråret.

Allerede på søndag er der lagt op til et spændende revancheopgør, når Hornbæk stiller op til nyt topopgør mod FUIK. Med en sejr kan Randersholdet komme a point med FUIK, som modsat kan skabe et hul på 6 point, hvis de formår at vinde kampen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!