Mandag d. 14. juni 2021 - �rgang 16
Hvis FUIK fortsat vil kigge opad i tabellen, skal der til at sejre i hus - ikke mindst i de to næste hjemmekampe, hvor de nærmeste rivaler til puljens andenplads venter hjemme på Farsø Stadion.

FUIK snubler i opløbet

30-05-2019

Fodbold: Et nederlag til et af rækkens bundhold sender førstepladsen langt væk.

Tekst: Per Lyngby

Med en ny turneringsstruktur i seriefodbolden, er der i dette forår meget mere at spille for. Nu giver en andenplads i puljen adgang til play off kampe om oprykning, medens pladsen som tredjesidst til gengæld ikke længere er sikker - her skal man nemlig ud i play off om nedrykning, medens de to nederst placerede rykker direkte ned.

Onsdag aften spillede FUIK på udebane mod Sønderup-Suldrup, og den resultatet af den kamp fik umiddelbart betydning i forhold til de nye regler. FUIK tabte nemlig med 0-2 og rykkede dermed væk fra andenpladsen, medens Sønderup-Suldrup med sejren lige netop sneg sig væk fra de tre nederste pladser i bunden.

Der er fortsat fire runder at spille, men situationen for Jens Bojer og hands FUIK-mandskab er nok den, at førstepladsen er for langt væk - her har LKB-Gistrup et forspring på 6 point til FUIK og et bedre indbyrdes resultat. Til gengæld er andenpladsen og play off kampe stadig en mulighed, men så skal holdet til at vinde fodboldkampe igen. Og da det er de to nærmeste konkurrenter til andenpladsen, Skalborg og St. Restrup, som står på menuen i de kommende kampe, kender alle kravet: De kampe skal vindes, ellers ender man udenfor top 2 her i foråret. Til FUIK’s fordel taler, at man møder begge hold på hjemmebane.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!