Mandag d. 18. juni 2018 - Årgang 13

FUIK skuffede mod oprykkere

09-09-2017

Fodbold: Mange chancer men få mål i fredagskampen på kunstgræsbanen i Farsø.

Tekst: Per Lyngby 

Der var masser af store chancer til begge hold, som dog kun formåede at score en gang hver, og så endte opgøret mellem FUIK og Storvorde-Sejlflod 1-1.

Kampen blev spillet på kunstgræsbanen i Farsø, hvor der også er lysanlæg. I første halvleg bølgede spillet frem og tilbage og efter et par tilløb til chancer, kom hjemmeholdet foran efter en halv time. Efter godt forarbejde af Lasse Jensen i venstre side havnede bolden først hos Kristoffer Nørgaard, som fik afsluttet, men bolden kom retur og så viste Kristoffer Vorre skarphed med en flad afslutning ved fjerneste stolpe.

Scoringer gav ikke FUIK momentum - tværtimod sværmede gæsternes om FUIK-målet i halvlegens slutfase, hvor de tilspillede sig to kæmpechancer, som blev misbrugt. Desuden var FUIK tæt på at lave selvmål, men målmand Nicklas Finnerup fik afværget.

Gæsterne blev ramt af et gult kort i begyndelsen af anden halvleg, men heller ikke det satte skub i FUIK, og i stedet var Storvorde tæt på at udligne, da bolden blev lobbet over målmanden, men en forsvarer fik akkurat afværget på målstregen. Det vækkede hjemmeholdet, som kom frem til to store muligheder, som Rene Hansen og Kristoffer Nørgaard ikke kunne omsætte i mål. Lasse Jensen fik en friløber og muligheden for at lukke kampen, men hans afslutning sneg sig lige forbi stolpen. Og så stemplede Storvorde ind med et højt pres på hjemmeholdet, som i denne fase havde svært ved at få spillet til at hænge sammen. Udligningen kom efter et indlæg fra venstre, hvor forsvaret så noget passive ud.

Generelt virkede FUIK-defensiven ind imellem skrøbelig og vaklende. Generelt blev der begået mange dumme fejl, f.eks. ved hjørnespark, indkast og udspark, hvor kvaliteten i en række tilfælde lod meget tilbage at ønske.

Den sidste del af kampen blev en åben slagudveksling, men der blev ikke scoret yderligere. Uafgjort var også et passende resultat vurderet ud fra fordelingen af spil og chancer.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!