Fredag d. 7. august 2020 - �rgang 15

FUIK manglede kynismen

28-04-2019

Fodbold: Muligheden for at komme helt til tops forsvandt i Skalborg.

Tekst: Per Lyngby

FUIK var for anden kamp i træk på besøg i Aalborgs sydlige opland, da holdet lørdag var ude i en direkte duel om førstepladsen i serie 2 mod Skalborg.

Den kynisme, som FUIK manglede i kampen, havde hjemmeholdet til gengæld, og dermed kunne Skalborg trække sig tilbage med en sejr på 2-0.

“Ja det var skidt. Som der blev sagt efter kampen, ufatteligt at tabe 2-0, uden at de producerer en målchance”, lød det efter kampen fra FUIK-træner Jens Bojer.

Skalborg udnytter to FUIK-forringer til at afgøre kampen. I første halvleg formår FUIK ikke at udnytte sine chancer, og efter pausen faldt holdet ud af kampen.

“Vi kan takke os selv for, at vi ikke fik noget med derfra. Modstander og dommer gjorde det de skulle for at få en god lørdag. Vores anden halvleg var på ingen måde godkendt” fastslår Jens Bojer.

På fredag er der lagt op til et spændende lokalopgør, hvor Hornum kommer på besøg - sultne efter at få forårets første sejr og opsatte på at gentage den sejr, de hentede, sidst de gæstende Farsø Stadion.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!