Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

FUIK kunne ikke true tophold

15-05-2022

Fodbold: De unge Hobro-talenter vandt sikker sejr på 6-1.

Tekst: Per Lyngby

I sæsonens første kamp tabte FUIK's oprykkere til et stærkt Hobro-hold i jyllandsserien. 

Med tre sejre på stribe var det dog et FUIK-hold, som stillede op med fornyet selvtillid, da det gjaldt udekamp mod Hobro, som ligger helt fremme i toppen af rækken. 

Hjemmeholdets Superliga-reserver var dog alligevel for stor en mundfuld. Hobro kom hurtigt foran med 1-0, og selv om Jonas Sneftrup udlignede efter 5 minutter, stod der Hobro på det meste, og holdet kørte da også sejren sikkert i hus. 

"Fuld fortjent sejr til et stærkt spillende Hobro-hold. Vi må engang imellem anerkende en god modstander, og det bliver vi nødt til her. Vi møder et toptunet hold, der træner 7 gange om ugen, så der skal vel også være forskel. Vi har dog igen nogle gyldne muligheder, som vi ikke får udnyttet i en periode, hvor kampen er tæt og som kunne være med til at ændre kampens forløb. Nu handler det om at være klar til næste udfordring ude mod Vejgaard", sagde FUIK-træner Rudi Møller efter kampen. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!