Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17

FUIK kan rykke op lørdag

08-10-2021

Fodbold: De unge kometer kan sikre sig den anden oprykning i år.

Det er blot 4 måneder siden, at FUIK’s fodboldherrer i serie 2 kunne fejre oprykning til serie 1 med en knusende sejr på 9-0 over bundholdet fra Terndrup.

På lørdag kan det nyoprykkede serie 1 hold så sikre sig den anden oprykning i år, hvis de formår at besejre bundholdet Nørager-Rørbæk på udebane. Muligheden er til stede, da hjemmeholdet ligger helt isoleret i bunden uden et eneste point.

Træner Rudi Møller sælger dog ikke skindet, før bjørnen er skudt, så han har fokus på, at spillerne vanen tro skal yde optimalt på alle parametre. Gør de det, bør det dog også være nok til, at visitkortene igen skal udskiftes - denne gang med påskriften “Jyllandsserien”.

Skulle det glippe lørdag, har holdet fortsat 3 kampe til at hente den sejr, som sikrer oprykning - og måske er det ikke engang nødvendigt, hvis holdene lige efter sætter point til i deres sidste kampe.

Man skal tilbage til 1990’erne for at finde Farsø-Ullits IK så højt placeret hos herrerne. Men klubben har generelt haft et stabilt niveau siden 1965, hvor holdet altid har ligget i serie 2 eller højere, bortset fra sæsonen 1978, hvor holdet var et smut nede i serie 3.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!