Tirsdag d. 27. juli 2021 - �rgang 16
Rasmus Lapirtis Madsen (tv) ses her sammen med FUIK’s kommende cheftræner hos herrerne, Rudi Møller, som i forvejen er et kendt ansigt i klubben.

FUIK har fundet ny seniortræner

17-05-2020

Fodbold: Fra årsskiftet bliver Rudi Møller ny cheftræner for FUIK’s fodboldherrer.

Tekst: Per Lyngby  Foto: Farsø-Ullits IK

Efter et forsømt forår, hvor der ikke er blevet trænet eller spillet meget fodbold, ser mange frem til, at man forhåbentlig er tilbage ved normale tilstande i efteråret.

I Farsø-Ullits IK bliver efteråret også det sidste med Jens Bojer som cheftræner, idet han fra årsskiftet afløses af Rudi Møller, som i forvejen er et kendt og respekteret ansigt i klubben.

Rudi Møller har gennem de seneste år fungeret som både ungdomstræner, konsulent og bestyrelsesmedlem i FUIK. Udover sit engagement i klubben, har han gennem de sidste 8 år været ansat i AaB Talent, hvor han har fungeret som scout og talenttræner. Endvidere har han været ansat i DBU som B&U konsulent i blandt andet Hobro IK. Derudover har han arbejdet med ungdomsspillere på højeste eliteniveau og det er således en yderst kompetent og kvalificeret træner, som FUIK har ansat.

“Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med de unge knægte og sammen udvikle spillerne og holdet i den rigtige retning, som kan give klubben og drengene nogle fantastiske oplevelser og resultater, lyder det fra Rudi Møller.

Også fra klubbens side ser man frem til samarbejdet med den kommende cheftræner:

“Vi er meget glade og stolte over, at Rudi har sagt ja til at træne holdet og vi ser det som det perfekte match mellem klub, spillere og trænere. I samme omgang vil vi også gerne takke Jens Bojer for 4 gode år. Jens har været med til at gennemføre et flydende generationsskifte i FUIK's seniorafdeling. Han har formået at skabe en god træningskultur i klubben, hvor der har været mange til træning og skabt et godt socialt sammenhold, siger Rasmus Lapirtis Madsen fra FUIK´s senior udvalg.

Med forventning om, at efterårsturneringen gennemføres på normale vilkår, vil Rudi Møller teoretisk kunne overtage alt fra et serie 3- til et serie 1-hold, idet klubben i efteråret tørner ud i serie 2, som har været en stabil base gennem flere sæsoner.

Til dagligt er Rudi Møller ansat ved Farsø Skole, hvor han har været med til at føre såvel drengene som pigerne langt i DBU’s Skolepokalturnering. Senest i efteråret, hvor pigerne blev kredsvindere og her i foråret skulle have deltaget i slutspillet, som dog netop er blevet aflyst på grund af corona-krisen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!