Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

FUIK fik et æg i Herning

28-08-2022

Fodbold: Målløse og uden selvtillid.

Tekst: Per Lyngby  

Efter succes på succes i 2021, hvor det blev til to oprykninger, klarede FUIK's fodboldherrer i jyllandsserien frisag i foråret, hvor holdet spillede i den nordjyske pulje.

Her i efteråret går turene mod syd, øst og vest, og indtil nu har der ikke været mange lyspunkter hos vesthimmerlændingene, som tydeligvis mangler et offensivt kort efter at topscorer Jonas Sneftrup er skiftet til Hobro og Oliver Asutay er rejst til Spanien.

Lørdag eftermiddag blev det til en lussing af de større: 0-6 på udebane mod Herning Fremad..

"Ja, det var hårdt og gør ondt. Vi er ramt på selvtilliden og mangler både de berømte marginaler og kvalitet nok i spillet til at kunne vinde. I dag bør vi faktisk komme foran og bør også reducere, inden vi desværre falder sammen til sidst. Et er at tabe til et bedre hold, men at vi taber så meget er utilgiveligt og langt under, hvad vi kan forlange af hinanden. Vi er selvfølgelig ramt af at have mistet to offensive profiler, og i dag mangler vi to øvrige spillere. Det gør ikke mulighederne bedre, men det er noget vi arbejder på,  således vi kan få output på tingene. Men der kun en ting at gøre, og det er at rykke sammen i bussen, arbejde hårdt på træningsbanen samt blive ved med at tro på tingene", sagde træner Rudi Møller efter afklapsningen på heden.

På lørdag spiller FUIK hjemme mod Ølstrup, som efter sejre i deres to første kampe har spillet 1-1 i de tre seneste. Holdet, som kommer fra en Landsby ved Ringkøbing med bare 300 indbyggere, ligger med 9 point på førstepladsen, medens FUIK ligger sidst med blot 2 point på kontoen og ikke har scoret i de seneste tre kampe.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!