Tirsdag d. 28. juni 2022 - Årgang 17

FUIK er videre til DBU-pokalen

15-06-2022

Fodbold: Holdet er reddet i jyllandsserien og lever videre i pokalturneringen.

Tekst: Per Lyngby

I den forløbne weekend stod det klart, at FUIK oprykkere også til efteråret spiller i jyllandsserien - på trods af et nederlag på udebane til Jetsmark. Samtidig tabte Sæby nemlig også deres kamp, og dermed kan de ikke længere indhente vesthimmerlændingene.

Tirsdag aften kom der så en sejr i hus, da FUIK på udebane spillede mod serie 3 mandskabet Rosendal på udebane. Den kamp resulterede i en FUIK-sejr på 2-0 på mål af Jonas Sneftrup og Oliver Asutay.

Med sejren træder FUIK ind i pokalturneringens hovedturnering under DBU, som også betyder, at der kan komme potentielt meget stærke hold på besøg i Farsø, da det altid er det lavest rangerende hold, som får fordel af hjemmebane. Der er dog også den mulighed, at FUIK skal en tur til Øster Hornum, hvor det lokale serie 3 hold har leveret den ene overraskelse efter den anden - det er bl.a. gået over jyllandsserieholdet fra Løgstør og senest serie 1 holdet fra Aalborg KFUM.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!