Fredag d. 27. maj 2022 - Årgang 17

FUIK buldrer videre i serie 1

12-09-2021

Fodbold: Holdet sikrede sig lørdag den sjette sejr på stribe - torsdag skal der spilles en enkelt halvleg i Randers.

Tekst: Per Lyngby

Lørdag formiddag stod FUIK's herrer i serie 1 overfor en svær opgave mod LKB Gistrup, som i foråret sluttede på andenpladsen i serie 1.

Og gæsterne viste sig også som et særdeles velspillende hold, som specielt i første halvleg satte hjemmeholdet under pres. Efter en lige start satte LKB sig på  kampen, og en serie af hjørnespark var i flere tilfælde tæt på at ende i en scoring. Tætteste på, da en FUIK-spiller fik reddet på målstregen, hvorefter det efterfølgende kontraangreb blev afsluttet med en FUIK-scoring. Scott Jensen drev bolden frem af banen og lagde en flot aflevering til Jonas Sneftrup, som udplacerede målmanden. Efterfølgende fortsatte LKB deres pres på FUIK-defensiven, som havde nok at gøre med at få bolden ud af egen zone. Nicklas Finnerup stod for et par flotte redninger men var chanceløs, da et hårdt indlæg ramte Mathias Hougaard, som scorede selvmål. Bestemt ikke ufortjent, at LKB fik scoret. I den modsatte ende havde FUIK en enkelt god afslutning, da Mikkel Tejlgaard headede lige forbi den ene opstander. 

I pausen fik træner Rudi Møller justeret lidt på tingene, og det gik dæmpet gæsternes dominans. Et kvarter før tid gjorde Lasse Jensen det til 2-1 på oplæg fra Jeppe Nyby, og i kampens overtid slog Jonas Sneftrup sejren fast med sin anden scoring - denne gang efter oplæg fra Oliver Asutay. 

Rudi Møller var naturligvis tilfreds med og glad for sejren:

"LKB er et meget dygtig fodboldhold med masser af kvalitet. Vii havde en god pausesnak, hvor vi fik justeret og lukket deres spil af, samtidig med vi var dygtige og skarpe frem af banen. En dejlig sejr, hvor vi specielt mentalt og som hold viste god karakter og mod i anden halvleg", sagde FUIK-træneren. 

Torsdag aften er oprykkernes flotte rekord med maksimumpoint truet, når holdet skal til Hornbæk og spille de sidste 41 minutter af premierekampen, som blev afbrudt på grund af uvejr over Randers-forstaden. På det tidspunkt førte Hornbæk 1-0, så det har FUIK 41 minutter til at få vendt. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!