Onsdag d. 12. august 2020 - �rgang 15
Christian Kurinow brændte straffespark i overtiden, da FUIK tabte med 0-1 på udebane mod St. Restrup.

FUIK brændte straffespark i overtiden

08-09-2019

Fodbold: Topkamp sluttede med ærgerligt nederlag på 0-1.

Tekst & foto: Per Lyngby

Det var rækkens nummer 2 og 3, som mødtes, da FUIK spillede på udebane mod St. Restrup søndag eftermiddag. Efter en tæt og intens kamp, kunne hjemmeholdet trække sig tilbage med en sejr på 1-0 og samtidig overtage andenpladsen fra FUIK.

Sejren kunne der ikke indvendes noget imod, selv om FUIK var tæt på at hente det ene point:

“Vi taber til et hold, der lige er en kende mere opfindsomme fremad banen. Eller så har de bare en fysik, vi ikke kan matche. Vi kommer bagud 1-0 efter en time hvor vi ikke får clearet bolden ordentlig væk. De sidste 25 minutter satser vi mere, og det giver os momentum. Tilmed kommer vi i overtal og dette medfører, at vi langt hen ad vejen har powerplay. Vi mangler lige det sidste for at kunne score. I det 93. minut får vi så tilkæmpet os et straffespark. Dommeren dømmer hjørnespark, vi appellere dog for at han skal kontakte sin linjedommer. Han er ikke i tvivl straffespark og dermed dømmes der straffet. Der går vel omkring 6-8 minutter, før vi får sparket. En af deres spillere slår hul i hovedet og der er lidt tumult spillerne imellem. Christian Kurinow brænder desværre, vi får riposten scorer ikke, får riposten igen og scorer heller ikke, så det er da super ærgerligt, at vi ikke får det ene point med hjem”, siger FUIK-træner Jens Bojer.

Næste lørdag spiller FUIK igen på udebane - denne gang mod Randers Freja.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!