Fredag d. 3. juli 2020 - �rgang 15
Strandbys Mike Bunde ser langt efter bolden i kampen mod Tjele Vest - tirsdag måtte han kigge på det gule kort, som dommeren viste ham, da Strandby hjemme tabte med 1-2 til Aars2.

Frustration på Beachtown Arena

18-09-2019

Fodbold: Tingene gik ikke bundholdets vej i lokalopgøret mod Aars.

Tekst & foto: Per Lyngby

Det var to nederst placerede hold i puljen, som tirsdag aften tørnede sammen i serie 3 på Beachtown Arena i Strandby, hvor gæsterne fra Aars kom til opgøret med 6 point mod hjemmeholdets 0.

Og det blev heller ikke denne gang, at de grønne fik smagt sejrens sødme eller bare hentet point. Aars kunne drage hjem med en sejr på 2-1 efter 2-0 ved pausen. Og det var ikke helt retfærdigt, mente træner Troels Nymark efter kampen:

“I aften vil vi have lov til at tude! For det første præsterer vi under niveau i første halvleg, hvor Aars til gengæld skulle bruge en klokkeklar offside-scoring til at komme i gang. Det var en mavepumper, som vi brugte det meste af første halvleg til at komme os over. Ved pausen var stillingen 0-2, og vi havde desværre ikke skabt meget for at ændre det regnestykke”, erkender Troels Nymark.

I anden halvleg får Strandby bidt lidt mere fra sig i duellerne og kommer stille og roligt mere med i kampen. Det bliver til en fortjent reducering ved Michael Buchholdt, og derefter overtager hjemmeholdet kampen.

“Kort efter har vi en kæmpe chance til Sebastian Nielsen og et langskud fra Tobias Flak, et drøn på stolpen fra Anders Kjær. I det sidste minut får vi endelig puttet den ind efter en dødbold hvor Aars-keeperen vælger at tabe bolden imellem venner og fjender, og fortjent får vi puttet den i rusen. Desværre syntes dommeren, det var synd for målmanden, så målet blev annulleret og der blev dømt et frispark, som ingen kunne se. Da vi prøver at få uddybet dommerens kendelse, vælger han at give både Mike Bunde og Tobias Flak gult kort så vi slutter kampen med 9 mand. Det var et antiklimaks af dimensioner! I den situation, vi er i, hvor nederlag begynder at gøre ondt, havde det været lige præcis den saltvandsindsprøjtning, vi står og mangler”, lyder det fra en frustreret træner, som dog tror på, at hans hold nok skal drille nogle af de andre i anden halvdel af sæsonen.

Med sejren rykker Aars en plads op i tabellen, medens Strandby er isoleret i bunden.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!