Mandag d. 18. juni 2018 - Årgang 13
Rasmus Lund Poulsen scorede tre mål og kom også en tur på skadestuen, da Aars hjemme vandt med 3-0 over Viborg FF.

Fra hattrick til skadestuen

08-09-2017

Fodbold: Hattrick af Rasmus Lund Poulsen, da Viborg blev besejret med 3-0 i Aars.

Tekst & foto: Per Lyngby 

Torsdag aften skulle Aars IK’s tophold i serie 3 forsøge at sikre sig et perfekt udgangspunkt til en weekend med Kimbrerfest i byen. Viborg FF gæstede kunststofbanen i Aars, hvor de skulle forsøge at stoppe topholdet i serie 3, hvor Aars har gjort rent bord hidtil.

Og Kimbrertogtet fortsætter efter en sejr på 3-0 og et flot hattrick af Rasmus Lund Poulsen, som begynder at vise storform og målnæse efter at have været ude med en skade det meste af efteråret. Den formstærke angriber måtte dog forlade banen før tid, da han i forbindelse med den tredje scoring fik revet en finger af led og derfor måtte en tur omkring skadestuen. Her sad i forvejen forsvareren Mathias Højsleth med en flænge over øjet.

Faktisk udviklede kampen sig til lidt af et skadesmareridt for Aars, som fik yderligere 2-3 spillere skadet og måtte slutte kampen med to skadede spillere på toppen, medens de øvrige tog sig af at forsvare 3-0 føringen.

Trods skaderne var det en tilfreds træner, Jakob Dyrman, som så tilbage på kampen, da Lokaltindblik.dk talte med ham fredag formiddag:

“Vi spiller godt - de unge spillere træder i karakter, såvel de unge seniorer som U19 spillerne, som ind imellem får lov til at smage på seniorfodbolden, medens det primære fokus for dem fortsat er U19 holdet. Vi stiller med 3 mand på toppen, så Rasmus Lund Poulsen fik lidt selskab. Det betyder, at vi presser dem højt og godt. Målet til 1-0 kommer efter en kontra, hvor Rasmus Lund Poulsen spilles i dybden - han afdribler målmanden og scorer i det tomme mål. Og han er på pletten lidt senere, da han opfanger en løs bold i feltet efter klumpspil og hakker den i nettet”, fortæller Jakob Dyrman.

Efter pausen sendte Mioo Hathaw en bold i fødderne af Rasmus Lund Poulsen, som nærmest gled bolden i mål - og i samme forbindelse rev en finger af led.

“Viborg har et skud på stolpen er ellers kun farlige ved dødbold, men vores sejr var helt fortjent”, siger Jakob Dyrman, som tirsdag agter sig til Viborg for at spionere når Viborg FF møder Viborg Søndermarken, som er næste opgave for det sejrsvante Aars-hold.

Kan Aars vinde i Søndermarken næste lørdag, har holdet slået alle andre hold i første spillerunde, og holdet må påtage sig favoritrollen til en plads i serie 2 til foråret. Follum og Viborg Søndermarken er umiddelbart de to eneste hold, som kan true Aars, selv om Dyrman ser Ravnsbjerg-Løgstrup som det bedste hold, man har mødt hidtil. Det unge hold har dog allerede tabt 3 kampe og får derfor svært ved at blande sig i topstriden - ikke mindst hvis Aars bare fortsætter med at vinde.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!