Onsdag d. 15. juli 2020 - �rgang 15

Fortjent sejr til FUIK

21-09-2019

Fodbold: Efter to nederlag på stribe kunne spillerne atter juble over en sejr.

Tekst: Per Lyngby

Spillet har ikke rigtig fungeret for FUIK i de seneste kampe, hvor to nederlag på stribe for en stund har sendt holdet ud af oprykningskapløbet i serie 2.

Men lørdag eftermiddag kunne kampråbet atter gjalde ud over stadion i Farsø, da det på eget græs blev til en sejr på 2-1 over Hobro efter 0-0 ved pausen.

I starten af anden halvleg var FUIK reduceret til 10 mand i 10 minutter, da Christian Kurinow havde pådraget sig et gult kort. Det var åbenbart, det der skulle til, for trods en mand i undertal lykkedes det for FUIK at score to gange, uden at Hobro formåede at svare igen. Først var det Kristoffer Vorre, som gjorde det til 1-0 efter en ripost, og kort efter headede Jeppe Nyby bolden i nettet til 2-0 efter et hjørnespark.

Hobro havde ikke meget at byde ind med offensivt, men mod slutningen begyndte holdet at sende mange bolde ind i FUIK’s felt. Det udløste et par løse chancer, bl.a. en, hvor målmand Nicklas Finnerup måtte redde med en hurtig refleks. Keeperen diskede op med en flot fodparade i kampens sidste minut, men efterfølgende blev der begået straffespark, og her var Finnerup chanceløs i duellen mod manden fra 11-meter pletten.

Straffesparket blev kampens sidste scoring og dermed kunne FUIK sætte 3 fortjente point på kontoen og indtage puljens 3. plads med 3 point op til andenpladsen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!