Fredag d. 14. december 2018 - Årgang 13

Forårsopvisning i Vester Hornum Gymnastikforening

04-03-2018

Vester Hornum Gymnastik Forening startede med fælles indmarch af de 4 lokale hold, samt 2 af Vesthimmerlands landsdelsjuniorhold, da der fredag aften var opvisning i Vester Hornum hallen.

Efter indmarch, velkomst og fællessang, startede ”Forældre/Barn” holdet på gulvet. De små poder i alderen 1½ - 3 år, nød at boltre sig på de forskellige opstillede baner sammen med deres forældre og instruktører og de fik fortjente guldmedaljer og klapsalver for indsatsen.

Herefter gik ”Hoppelopperne” – gymnaster i alderen 4 -6 år på gulvet, og de viste stolt publikum hvad de kunne af diverse spring og øvelser rundt på de opstillede baner. Masser af kolbøtter og akrobatik og sanglege/serier. Det blev også belønnet med guldmedaljer.

Pludselig dukkede foreningens fitness hold ”Kom´bar´do” op på gulvet, og det med selveste Jane Fonda på holdet. Holdet ønskede af vise, hvad de træner i løbet af vinteren.

Næste hold på gulvet var ”Spring og tummel” – gymnaster i alderen 0 – 3 kl., og de leverede en flot opvisning med rytmeserier og flot udførte spring.

Sidste hold fra Vester Hornum var ”Spring mix” – gymnaster fra 4 – 9 kl., og de leverede igen en flot opvisning, hvor der var flot udførte spring og rytmeserier med fuld gas. Rigtig mange af gymnasterne har været med siden de var små, og det lyser ud af dem, at de har trænet hårdt og brænder for spring og rytme.

Til sidst gik de 2 hold fra Vesthimmerlands landsdelsjuniorhold på gulvet. De 2 holds gymnaster er i alderen fra 4.-7. kl. og 7.-9. kl. Det var to flotte opvisninger med rytme og spring i høj klasse. Det skulle gerne give de lokale gymnaster mod og interesse til at tage skridtet videre som gymnast. Hvis de træner flittigt, så kan de komme langt. Foreningen i Vester Hornum er stolte over at have 7 gymnaster på holdene i år.

Foreningen er overvældet og stolt over det fantastiske fremmøde på 315 personer i hallen. Det viser, at der støttes op omkring foreningen. På lørdag skal gymnasterne fra ”spring og tummel” og ”springmix” i ilden igen, da de skal til DGI´s forårsopvisning i Farsø.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!