Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Første nederlag til Aars

15-05-2022

Fodbold: Topkampen sluttede med sejr til Søndermarken.

Tekst: Per Lyngby

I forårets første kamp spillede Aars IK's fodboldherrer i serie 2 uafgjort på udebane mod Viborg Søndermarken. Siden da er kimbrerne gået fra sejr til sejr, og lå forud for returopgøret mod Søndermarken på puljens førsteplads.

Kampen sluttede med en sejr på 2-1 til gæsterne, og det var ikke overraskende dem, der skulle stoppe den flotte Aars-stime.

"Nej, det var det vel ikke, men jeg må sige, at vi spiller vores bedste kamp indtil nu i foråret, og vi burde have vundet kampen ret sikkert. Desværre manglede vi den sidste skarphed i dag, men sådan er fodbold engang imellem. Vi må op på hesten igen og gøre os klar til at levere en præstation på samme niveau i næste weekend", sagde Aars-træner Morten Freundlich efter nederlaget.

Resultatet betyder, at de to hold bytter plads i toppen af tabellen, og samtidig står det også klart, at netop de to hold er storfavoritter til at rykke op.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!