Mandag d. 18. juni 2018 - Årgang 13

Flot underholdning i Hornum

13-09-2017

Fodbold: Lokalopgøret mod Gundersted sluttede 3-3 efter et festfyrværkeri af chancer.

Tekst & foto: Per Lyngby 

På søndag aften rundes Septembermarkedet i Hornum af med et flot festfyrværkeri. Tirsdag aften blev der taget forskud på det, da lokalopgøret i fodboldens serie 2 mellem Hornum og Gundersted udviklede sig til et sandt festfyrværkeri. 3-3 sluttede det, men det kunne lige så godt være 5-5 eller 6-6 efter en underholdende og chancefyldt affære.

Gundersted satte ild til krudtet allerede efter små 10 minutter, da Kenneth Brændstrup pludselig stod fri ved fjerneste stolpe, og alene med den vikarierende målmand Morten Dalgaard, svigtede Brændstrup ikke. 1-0 til gæsterne.

Hornum svarede dog hurtigt igen og kun en god fodparade af Gundersteds målmand forhindrede en udligning to minutter efter føringsmålet. Kort efter havde gæsterne et drøn af et langskud, som prellede af mod trekantsammenføjningen, hvorefter Hornum havde endnu et forsøg, som blev afværget med en fodparade. Minuttet efter udlignede Mads Rask til 1-1, hvorefter der var ro på i nogle minutter.

Omkring den halve time header en Hornum-spiller bolden på egen stolpe, og i halvlegens sidste 5 minutter eksploderede det hele igen. Først headede Lasse Nielsen Hornum i front, men 3 minutter senere sparkede Anders Torp udligningen i nettet, og med lidt større kynisme havde Gundersted scoret yderligere, da de fik en stor chance efter et dårligt udspark af Hornum-keeperen.

2-2 ved pausen, og alle blandt de omkring 200 tilskuere så frem til fortsættelsen.

Hektisk slutfase

De sidste 45 minutter blev knap så underholdende som de første af slagsen, men der var stadig spænding og intensitet i opgøret. Gundersted satte sig tungt på spillet og havde et par gode muligheder, som strøg lige forbi mål. Selv da gæsterne blev ramt af et gult kort, fortsatte de med at presse Hornum i bund, og man ventede så småt en afgørende scoring.

Næppe var Gundersted blevet fuldtallige, før Hornum måtte have en mand til afkøling. I undertal kom holdet i en kontra, som havnede hos indskiftede Simon Baade, der med sin eminente sparketeknik bragte Hornum på 3-2 og vinderkurs blot 3 minutter før den ordinære tids udløb. Gundersted giver aldrig op og trykkede på med mange bolde ind i feltet, og i dommerens overtid gav det pote med et hovedstødsmål til 3-3.

Dermed sluttede det - et underholdende, intenst og spændende opgør mellem to klubber, som ikke har mødtes i turneringssammenhæng med deres førstehold i umindelige tider.

Trods pointtabet bevarer Gundersted førstepladsen, medens Hornum holder sig lige over nedrykningsstregen.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!