Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17

Flot indsats af Gundersted

10-10-2021

Fodbold: Landsbyklubben viste god moral mod LKB.

Tekst; Per Lyngby

Det er med ryggen mod muren, hver gang Gundersted går på banen i dette efterår. 

Efter nederlag i de seneste to kampe var holdt på vej til at blive isoleret i bunden, men det ligger i klubbens DNA, at der bliver kæmpet til det sidste. 

Det oplevede det fremmødte publikum på Freja Park, da Gundersted tog imod og besejrede, LKB-Gistrup med 3-2.

"En af de kampe vi kan være stolte af!  Alle mand leverer, hvad de kan. Holdet arbejder sammen og kæmper. Vi kender vores styrker og vores svagheder. Det får vi udnyttet i dag.  LKB kommer foran 1-0 i første halvleg efter en personlig fejl. 

Inden da har vores målmand, Kenneth Brændstrup, reddet os et par gange! I anden halvleg formår vi at holde presset, og LKB virker til at prøve at forsvare den hjem. Det udnytter vi på et flot mål af René Nuggi Petersen til 1-1 og igen Nuggi til 2-1,da han sparker den sikkert ind på straffe. Mikkel Krzyrosiak slipper flot igennem og sparker den ind til 3-1, inden LKB reducerer til 3-2 efter 77  minutter. Derefter forsvarer vi den flot hjem til slut resultatet 3-2", fortæller træner Stefan Vestergaard Olesen, som samtidig sender en lykønskning til rivalerne i FUIK med deres oprykning fra puljen.

I næste weekend venter en svær udekamp mod Hornbæk, som besætter puljens andenplads.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!