Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Fjordbyer i tæt fodboldduel

28-08-2022

Fodbold: Løgstør vandt en intens men ikke særlig velspillet kamp mod Hadsund.

Tekst & foto: Per Lyngby  

Det var to fjordbyer fra hver sin fjord, som søndag eftermiddag tørnede sammen på Løgstør Stadion - et godt udspark fra Limfjorden.

Selv om gæsterne fra Hadsund var kommet langt væk fra Mariager Fjords vande, boltrede de sig fra start som en ål i fjorden på det fremmede og ikke alt for kønne græstæppe i Løgstør. Blot 30 sekunder skulle der gå, før bolden lå i nettet bag Sebastian Kronborg, som var kommet for langt ud af sit mål og blev overrumplet af et skud midt fra banen, som sejlede over ham og i i mål.

En kold dukkert for hjemmeholdet og dets tilskuere, og i forlængelsen af scoringen var det Hadsund, som havde taktstokken. Løgstør kom dog langsomt ind i kampen, og på et flot angreb blev det 1-1, da gode kombinationer sluttede ved Jesper Frederiksen midt for mål, hvorfra han hamrede den i nettet. Et flot mål, som gav hjemmeholdet mere tro på tingene. Spillet flød ikke, men det kom til at foregå mere på Løgstørs præmisser og på gæsternes banehalvdel. Efter en halv time blev der begået straffespark mod en Løgstør-spiller i et afslutningsforsøg. Forsøget fra 11-meter pletten omsatte Jesper Frederiksen i en 2-1 føring med sit andet mål.

I halvlegens slutning gjorde Sebastian Kronborg skaden god igen, da han reddede med en fodparade, da en Hadsund-spiller var alene igennem. Begge hold appellerede i slutfasen af halvlegen for straffespark, men uden at dommeren lod sig påvirke, og så sluttede det 2-1 ved pausen.

I anden halvleg pressede Hadsund på for en udligning, medens Løgstør lurede på giftige omstillinger. Generelt havde Løgstør-defensiven godt fat i gæsterne, som blev holdt væk fra de helt store chancer, bortset fra kort før tid, hvor et hovedstød var på vej mod målhjørnet, men Sebastian Kronborg fik reddet til hjørne. I den anden ende havde Løgstør et par nærgående forsøg, som strøg lige forbi, men flere mål kom der ikke, og så kunne LIF’erne juble over en sejr, som sender dem op på andenpladsen i puljen.

Torsdag skal holdet en tur til Hvam, hvor der venter et interessant opgør mod et sultent hjemmehold, som ikke har vundet siden første spillerunde. Da de to hold senest mødtes på Hvam Stadion i juni 2020, var det med hjemmeholdet som sikker sejrherrer med hele 4-0.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!