Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Fire kasser af “Pippo”

10-09-2022

Fodbold: Hornum-spiller var på pletten fire gange i sejr over Aalborg Chang.

Tekst: Per Lyngby  Foto: Hornum IF

Fire gange lynede Philip “Pippo” Mortensen, da Hornums fodboldherrer i serie 3 lørdag spillede på udebane mod Aalborg Chang. Det havde hjemmeholdet ikke det store modsvar til, og så vandt holdet fra markedsbyen med 4-1.

“Første halvleg var ret lige, men vi kom dog til de største chancer, og dagens mand i skysovs kunne godt have scoret et par gange, inden han første gang nettede efter 35 minutter, hvor han med et følt langskud lagde bolden over hjemmeholdets målmand. Vi havde dog ikke fået armene ned, inden hjemmeholdet udlignede umiddelbart efter, at de havde givet bolden op igen. Det skete på et straffespark, hvor målmand Mikkel Kristensen i samme moment modtog gult kort og 10 minutters afsvaling på bænken. 10 minutter inde i anden halvleg scorede “Pippo” til 2-1, og i resten af kampen, var der kun et hold på banen. “Pippo” afgjorde reelt kampen med scoringen til 3-1, men han var ikke mæt endnu og med en måltørst, som var Haaland værdig, gjorde han det også til 4-1 på forarbejde af Marc K. Nielsen”, fortæller HIF-træner Johnny Nielsen.

Eneste skår i glæden i Hornum-lejren var, at angriberen Martin Kjær måtte udgå med en fiberskade, som også holder ham ude af tirsdagens udekamp mod Aalborg Freja. Med sejren er Hornum på andenpladsen og kan med ens ejr på tirsdag overtage førstepladsen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!