Onsdag d. 12. august 2020 - �rgang 15

Fem sejre på stribe til Aars

07-09-2019

Fodbold: Med en udesejr i Valsgård udbyggede kimbrerne deres forspring i serie 3.

Tekst: Per Lyngby

Der ser endelig ud til at være medgang og medvind for Aars IK's bedste fodboldherrer, som med den femte sejr af fem mulige har sat sig godt og grundigt til rette på førstepladsen i serie 3.

Torsdag aften var kimbrerne på besøg i Valsgård, og de kunne drage hjem og holde Kimbrerfest med en 4-0 sejr i bagagen og et solidt forspring på 8 point ned til rækkens tredjeplads. Det begynder at ligne noget for Allan Leander Mikkelsen tropper, som i efteråret har fået tilgang af Simon Ipsen, som er vendt hjem til barndomsklubben efter nogle år i Løgstør. Med ham har holdet fået en styrmand, som har masser af rutine og en sikker boldomgang, der giver ro på bagsmækken.

“Planen var at vise fra start, at der er forskel på top og bund, hvorfor vi lagde ud med et højt aggressivt pres. Selvom vi starter i modvind, kommer vi godt fra start og har et par store chancer, inden Rasmus Poulsen bringer os foran efter 15 minutters spil. Efter scoringen går vi desværre i stå og overlader spillet til dem. Det resulterede i, at Michael Jørgensen endnu engang måtte finde et par store redninger frem, inden han skulle have hjælp af træværket, for at holde endnu et clean sheet. Efter 30 minutter foretog vi en dobbelt udskiftning, hvor vores styrmand, Simon Ibsen og altid "Aggressive Andreas" kom ind. Herefter fik vi styr på kampen igen. I anden halvleg havde vi fuld kontrol over tingene, og Rasmus Poulsen bringer os foran 2-0 efter 15 minutters spil. Allerede kort tid efter finder han Mads "Tab in" Kristensen i dybden, som køligt lobber den over en chanceløs keeper. Kort før lukketid sætter Mads Kristensen en fed streg under, hvorfor han kun reagerer på navnet"Mads Tab In", da han sætter en kølig inderside på en tværaflevering fra Rasmus Poulsen og sender bolden i et tomt mål. Med maksimum point efter 5 kampe glæder vi os til at tage imod gruppens 3. plads, Spentrup, som kommer på besøg i Aars lørdag den 14. september”, fortæller Aars-træner Allan Leander Mikkelsen.

Efter kampen blev Rasmus Poulsen kåret som “Man of the match”.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!