Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17

Farsøs håndboldherrer vandt hjemme

11-10-2021

Håndbold: Gæsterne bed godt fra sig men tabte med 3 mål.

Tekst: Per Lyngby

Farsø HK's jyllandsserie herrer spillede søndag sæsonens første hjemmekamp. Modstanderen var Nr. Søby, som også var modstander for 10 dage siden i Santander Cup. Her blev det til en sikker sejr på 12 mål. Det var dog et anderledes motiveret og velspillende Nr. Søby hold, der gæstede Dronning Ingrid Hallerne, hvilket resulterede i en noget mere tæt affære end forventet.

Farsø var et skridt foran det meste af kampen, og havde generelt nemt ved at tilspille sig gode chancer. En velspillende målmand fra Nr. Søby var dog stærkt medvirkende til at gæsterne hang på i 1. halvleg. Farsøs  gode angrebsspil fortsatte i 2. halvleg, og det betød, kombineret med gode målmandspræstationer, at Farsø midt i 2. halvleg førte med 8 mål. Mod slutningen kom der lidt grus i maskineriet igangsat af en 2x2 minutters udvisning. Nr. Søby fik herefter nogle nemme mål, samtidig med at Farsø brændte en del chancer og blev ramt af flere udvisninger.  Trods en smule panik lykkedes det ikke gæsterne at lukke hullet, og så kunne Farsø trække sig tilbage med en sejr på 27-24.

Næste opgave er på udebane mod Nordthy, som formodes at være et af rækkens stærkeste hold.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!