Fredag d. 14. august 2020 - �rgang 15

Farsø vandt lokalbrag

21-10-2018

Håndbold: Farsø vandt sæsonens første sejr - og det gik ud over Aars.

Tekst: Per Lyngby

Der var lagt op til et særdeles spændende og interessant lokalopgør i damernes 2. division, hvor de tidligere samarbejdspartnere fra Aars og Farsø tørnede sammen i Aars søndag eftermiddag.

Hjemmeholdet kunne møde op til kampen med selvtilliden i orden, da holdet havde vundet 2 af de 3 første kampe i sæsonen. Gæsterne fra Farsø mødte til gengæld op uden point efter 2 nederlag, men med en stor motivation for at få point og besejre naboerne.

Motivationen blev måske den afgørende faktor, for efter en times spændende og intens håndbold, var det Farsø, som kunne drage vestover med begge point og håneretten efter en sejr på 19-17.

“Det var en tæt kamp hele vejen, men ikke specielt godt spillet. Vi kommer i front med 2 men det bølger frem og tilbage - ingen af holdene kan rigtig få hul på målscoringen. Vi går til pause foran 9-8. Anden halvleg fortsætter på samme måde, men ved 12-13 til Aars brænder de to kontraer, og i steder rykker vi i front med 3 med 5 minutter igen, og vi vinder 17-19. En kamp som kunne gå begge veje. Jeg synes, at vi var godt forberedte. Det krydret med, at pigerne viste en fantastisk vilje til at ville idag, gjorde nok udslaget”, siger Farsøs holdleder Klaus Hansen til Lokaltindblik.dk.

Efter tre udekampe i træk står Farsø-damerne nu overfor en serie på 4 hjemmekampe på stribe. Den første af dem spilles på søndag mod Viborg Søndermarken, som er et af de hold, man bør holde unde sig i tabellen.

Aars skal torsdag aften en tur til Struer, som ligger sidst i puljen uden point, medens Aars har 4 point efter 4 kampe.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!