Tirsdag d. 11. maj 2021 - �rgang 16

Farsø slog Aars

17-01-2019

Håndbold: Fortjent sejr til hjemmeholdet i lokalbrag.

Tekst & foto: Per Lyngby

Det vesthimmerlandske håndboldpublikum kunne torsdag aften lade op til herrelandskampen mod Norge ved VM med et klassisk lokalopgør i damernes 2. division, hvor Farsø hjemme i Dronning Ingrid Hallerne bød Aars op til dans.

Hjemmeholdet lagde ud som lyn og torden og bragte sig hurtigt foran med 5-1. Føringen blev holdt halvlegen igennem, selv om Aars var tæt på at få kontakt midt i halvlegen, hvor den blev reduceret til 2 mål. En velspillende Christine Madsen i Farsø-målet holdt dog Aars-skytterne i skak, bl.a. ved at redde et straffekast, og så kunne træner KP's tropper igen øge til slut og gå til pausen foran med 13-9.

Den intense kamp fik fornyet spænding i starten af anden halvleg, hvor Aars med to hurtige  scoringer igen fik reduceret Farsø føring til 2 mål. Dog kun for at se Farsø trække fra igen - midt i halvlegen stod det 13-8 til Farsø, som profiterede af en stærk defensiv, som i mange angreb pressede Aars til forcerede afslutninger, når der blev markeret for passiv spil af dommerne. Det lykkedes dog ikke for alvor at lukke kampen, da Farsøs angreb gik i stå med dårlige afslutninger, som blev fanget i blokaderne eller var lette at afværge for målvogteren.

Afslutningen blev intens og spændende, da begge hold lavede dumme fejl. Aars havde chancen for at reducere Farsøs føring til et enkelt mål i de sidste 3 minutter, men hjemmeholdet holdt stand og kunne til slut lade jubelen bryde løs med en sejr på 21-19.

Generelt blev publikum vidner til en spændende kamp, hvor man dog også kunne konstatere, at begge hold i denne kamp led under, at fløjene nærmest var ikke eksisterende. Det gav mange fysiske dueller i midtzonen - og i den disciplin stod Farsø stærkest, hvilket også var afgørende for, at holdet vandt kampen.

Med sejren rykker Farsø lidt længere væk fra nedrykningsstrgen, medens Aars med det tredje nederlag på stribe er rykket ned midt i tabellen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!