Fredag d. 14. august 2020 - �rgang 15

Farsø overraskede i Aalborg

01-03-2019

Håndbold: Efter knebent nederlag i Viborg, rejste Farsøs damer sig mod tophold.

Tekst & foto: Per Lyngby

Efter en lang pause i kampprogrammet har Farsø KFUM HK's håndbolddamer i 2. division haft et hårdt program med 2 kampe på 3 dage i denne uge.

Tirsdag gjaldt det en vigtig bundkamp ude mod Viborg, som vesthimmerlændingene kunne få føling med, hvis de kunne hente en sejr i domkirkebyen. Det blev dog ved lige ved og næsten, for efter en intens afslutning måtte Farsø se sig besejret med 26-25.

“Vi kommer bagud med 3 mål, og henter dem men kommer igen bagud med 3, og kommer tilbage endnu en gang og er blot nede med 1 enkelt mål ved pausen. Anden halvleg er det samme, vi kommer ned med minus 5 men henter og har chancen for at komme foran med 2 minutter igen, hvor vi  rammer stolpen. Viborg bringer sig foran med 1 mål, og da vi med 15 sekunder igen mister bolden, røg muligheden for at få point med hjem. Vi må bare sige, at de var klogere end os til sidst. Vi stod godt i vores 6-0 forsvar, men fik ikke scoret nok i den anden ende af banen. Stor ros til Karoline Thomsen, som er ved at finde nogle rigtig gode takter frem”, fortæller holdleder Klaus Hansen.

Torsdag aften var det så rækkens nummer 2, Aalborg HK, som stod på programmet i en ny svær udekamp. Her rejste Farsø sig flot ved at opnå uafgjort med resultatet 20-20.

“Endelig kom der point på tavlen mod et tophold. Kampen starter med at begge hold lige skal finde fodfæste, og HK er foran 4-3. Men så står vi godt i vores forsvar og kommer faktisk i front med 9-6 og går til pause foran 11-9. Anden halvleg starter også fint, og vi kommer foran med 13-9. Men så går HK lidt mere frem i deres forsvar og kommer på 14-14. De bringer sig foran med 2, vi kommer på 19-19 med 2 minutter igen, hvorefter HK kommer i front, men vi får dog udlignet og får et super vigtig point. Christine Madsen stod en rigtig god kamp, og vi har Line Sørig igang igen efter graviditet. Karoline Thomsen spillede igen en fin kamp på fløjen. Nu står den på endnu et tophold søndag i Farsø, hvor Sæby HK kommer på søndag, beretter Klaus Hansen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!