Tirsdag d. 2. juni 2020 - �rgang 15
Jubel på trænerbænken, og måske bliver der mere at juble over i Farsø, hvis holdet formår at redde eksistensen i 2. division damer.

Farsø kom et point nærmere redning

16-03-2019

Håndbold: Med uafgjort i en uskøn kamp, kan Farsø KFUM HK selv afgøre deres skæbne i 2. division.

Tekst & foto: Per Lyngby

Fredag aften spillede Farsø KFUM HK’s damer en meget vigtig kamp i 2. division, hvor Hornbæk var på visit. Forud for kampen lå Farsø placeret under nedrykningsstregen, men med en sand figtherpræstation, reddede det hårdt trængte hjemmehold det ene point i land. Dermed kan holdet selv afgøre sin skæbne i rækken, hvor der mangler to spillerunder.

“Det blev en grim kamp fra vores side. Vi brændte og brændte på deres keeper, som skal roses for en god kamp. Vi spiller igen, igen en kanon kamp i vores defensiv og holder dem nede på 9 mål i første halvleg, men får kun lavet 7 i den anden ende. Anden halvleg er på samme måde: vi er nede med 4 mål og halter godt efter og er bagud 12-16. Vi går over og spiller 6 mod 7, og det giver os noget liv, men vi bliver dog også ramt af en 2 minutters udvisning med 6 minutter igen. Den periode vinder vi, og vi får stille og rolig kontakt ved 19-19, og det er faktisk os der står med bolden de sidste 30 sekunder, men det ender med et 3-meterkast. Stor ros til Gitte Iversen, som kom ind på kassen og tog fra da det gjaldt. Linette Troelsen styrede vores forsvar, og en vis ting tog da ved Marlene Holm til sidst, hvor hun bombede kuglen i kassen”, lød det efter kampen fra holdleder Klaus Hansen.

Med 2 runder igen har Farsø et på papiret noget lettere program end rivalerne fra Søndermarken, som skal møde topholdet Sæby og Aars HK, medens Farsø i næste runder møder VRI på udebane, inden det i sidste runde gælder hjemmekamp mod bundproppen Struer, som ikke har hentet et eneste point i denne sæson.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!