Fredag d. 14. august 2020 - �rgang 15

Farsø blev stoppet af Aalborg

09-10-2019

Håndbold: Vesthimmerlændingene var ikke i nærheden af point tirsdag aften.

Tekst: Per Lyngby

Spillere, trænere og ledere i Farsø KFUM HK har haft det lidt som Jeppe i Baronens seng i dette efterår. Med tre sejre på stribe i kvindernes 2. division, har nogle sikkert kunne spørge, drømmer jeg, eller er jeg vågen?

Tirsdag aften blev det vesthimmerlandske tophold vækket og besejret af et veloplagt Aalborg HK hold, som vandt med sikre 27-20.

“Det var helt fortjent. Vi har startet sæsonen super flot, og havde nogen sagt, at vi ville have 6 point efter 4 kampe, havde vi sagt ja tak. Men sådan ser det ud, og det er vi glade for. Vi må dog sige,  at i dag var vi ikke nærheden af point. Aalborg HK er i front fra start, og de har godt styr på os i begge ender af banen. Trods det går vi til pause blot bagud 11-12. I anden halvleg øger de fra start, og det kommer vi os ikke rigtig over. Vi forsøger en masse, men idag var HK klar og gav ikke noget væk. Vi arbejder nu frem mod næste kamp, hvor Asa fra Aarhus kommer på besøg”, siger holdleder Klaus Hansen.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!