Tirsdag d. 28. juni 2022 - Årgang 17

En gave til Aars fra bundhold

11-06-2022

Fodbold: Kimbrerne kan pludselig fortsat selv sikre sig oprykning.

Tekst: Per Lyngby

Skuffelsen var til at tage at føle på, da Aars fredag aften tabte hjemmekampen i serie 2 med 1-2 til Auning. Et nederlag, som meget vel kunne koste muligheden for selv at sikre sig den direkte oprykning, som holdet ellers har ligget til gennem det meste af foråret.

Lørdag kom der så en lille gave til kimbrerne, da nedrykningstruede AH 2012 formåede at tilføje Viborg Søndermarken deres første nederlag i foråret. Dermed forpassede Viborgholdet en gylden mulighed for at komme foran Aars forud for sidste spillerunde.

Nu kan Morten Freundlichs tropper igen selv afgøre oprykningen. Eneste bekymring må være, at man i sidste kamp spiller på udebane mod netop AH2012, som måske har fået smag for at drille topholdene.

Under alle omstændigheder er der lagt op til en spændende finale i serie 2 pulje 16, hvor både Aars og Viborg Søndermarken spiller lørdag kl. 13.30. Mon ikke begge klubber har sikret sig at være i kontakt med oprykningsrivalernes kampe?

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!