Mandag d. 18. juni 2018 - Årgang 13
Kristoffer Nørgaard så længe ud til at blive matchvinder for FUIK - men så kom en katastrofal overtid.

Dyr overtid for FUIK

17-04-2017

Fodbold: Føring blev vendt til nederlag på 2 minutter.

Da der var spillet 90 minutter af topkampen mod Nibe i serie 2, førte FUIK med 1-0 og var på vej mod en vigtig udesejr. Da kampen få minutter senere blev fløjtet af, var det hele vendt på hovedet - Nibe vandt nemlig kampen med 2-1 på to mål i overtiden.

“Vi starter kampen med vinden imod os og havde rigtig svært ved at sætte spillet. Det skal indrømmes, at Nibe havde mest at byde ind med. Et hold som er utrolig direkte i deres omstillinger. Jeg vil dog mene, at vi langt hen ad vejen fik clearet tingene, lige inden det blev rigtig farligt. Så vi var glade for at komme til pause med 0-0, så vi kunne få vinden i ryggen og være mere på bolden”, fortæller træner Jens Bojer, som op til kampen havde problemer med flere afbud og skadede spillere.

Med vinden i ryggen fik FUIK skubbet spillet lidt mere frem, og et kvarter efter pausen kunne Kristoffer Nørgaard bringe sit hold i front, da han rystede et par modstandere af sig og scorede med et følt skud op ad den ene opstander.

“Efter 75 minutter begynder det at knibe med energien hos flere spillere. Det er her, vi rigtig bliver udfordret omkring de småskadede spillere, som ikke har de sidste procent eller er skiftet ud. Holdet magtede ikke at stå distancen til sidste fløjt. Der er aftaler, der ikke bliver overholdt, og dette er bare langt fra okay. Hver enkelt spiller er simpelthen nødt til at kigge indad, hvis man vil være med her. Det er simple aftaler, der i den grad bliver pisset på, men nu ikke mere om det  - vi skal videre. Vi taber som et hold og vinder som et. Det er bare vigtig viden, at kampen varer til sidste fløjt”, pointerer en lettere frustreret FUIK-træner.

Da der er spillet 92:30 får Nibe udlignet til 1-1, og ved 93:20 står der 2-1 på noget, som Bojer beskriver som “helt tåbelige foræringer”. Det er dog lige ved at blive til en udligning, da Christian Kurinow har et forsøg, som preller af på overliggeren.

Allerede torsdag er der chance for at komme op på hesten igen, når FUIK hjemme tager imod Kvik-Aalestrup, som i denne weekend spillede 1-1 mod Doense-Vebbestrup.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!