Fredag d. 14. august 2020 - �rgang 15

Dobbelt sejr til Aars

26-11-2018

Håndbold: Løgstør udraderede topholdet i 3. division.

Tekst: Per Lyngby

Aars HK's håndboldherrer vandt lørdag eftermiddag med 27-24 over Nørre Djurs på udebane, og kravler dermed op på en plads lige under rækkens førende hold.

Der var også sejr til Aars-klubbens damer, som fortsætter med at imponere i 2. division. Søndag vandt holdet med 23-20 på udebane over Holstebro og kom dermed på pointmæssig omgangshøjde med vestjyderne. Til gengæld kunne Farsø KFUM HK's damer ikke følge op på tirsdagssejren over Mejrup-Hvam, da det på udebane blev til et nederlag på 21-24 mod Ikast.

I herrernes 3. division havde Løgstør hjemme i Lanternen besøg af Nibe, som før kampen var med helt fremme i toppen af puljen, medens hjemmeholdet er ved at slide sig fri af de nederste pladser. Forskellen i placeringer var dog ikke til at få øje på, da Nibe blev sendt hjem med et sviende nederlag på 19-28. Trods sejren er Løgstør kun 2 point foran Aalborg KFUM, som ligger næstsidst.

I samme pulje havde Aalestrup HK besøg af Nordthy, som heller ikke slap fra Vesthimmerland med point. 34-28 stod der på lystavlen, da kampen var forbi, og dermed er Aalestrup placeret lunt og godt midt i tabellen med 9 point - dog for en kamp mere end Løgstør.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!