Fredag d. 27. maj 2022 - Årgang 17

Debutant scorede i vigtig sejr

25-09-2021

Fodbold: Direkte nedrykning er ikke længere et tema for Løgstør.

Der stod 3 vigtige point på spil, da Løgstør i jyllandsserien lørdag gæstede Skive. Med en sejr ville Løgstør definitivt tage afstand til de to pladser, som betyder direkte nedrykning, når sæsonen slutter. 

Og Løgstør sikrede sig den vigtige sejr ved at kopiere 4-1 gevinsten fra de to klubbers første møde i Løgstør. 

"Ja, vi har med sejren i dag i hvert fald givet os selv lidt luft i forhold til de to direkte nedrykningspladser. Men det er stadig rigtigt tæt med 4 hold, som ligger inden for få point. Vi kan så glæde os over, at vi er i en situation, hvor vi selv kan afgøre tingene i de indbyrdes opgør", sagde træner Jimmy Støttrup Jensen efter kampen. 

Udover dagens sejr kunne træneren også glæde sig over, at en af klubbens unge spillere, Magnus Svenningsen, fik debut på holdet og tilmed scorede et mål i kampens døende sekunder, da han resolut sparkede en aflevering fra Casper Nymann i nettet.

"Vi spiller ikke vores bedste kamp i dag, men vi har skarpheden i vores afslutninger og vi står ganske udmærket rent defensivt, så det er en fortjent sejr", fastslår LIF-træneren. 

Der er trængsel i midterfeltet, hvor flere hold kan slutte på den sjetteplads, som kan betyde nedrykning efter play off. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!