Fredag d. 27. maj 2022 - Årgang 17

David slog Goliat på Hornum Stadion

29-08-2021

Fodbold: Horum sikrede sig flot skalp med sejr over Støvring.

Tekst: Per Lyngby

Man skal ikke langt tilbage, før man kunne finde Hornums bedste fodboldhold i serie 3, medens Støvring huserede i jyllandsserien.

Tingene har ændret sig gennem de seneste par sæsoner, og fredag aften tørnede de to hold sammen i serie 2 på Hornum Stadion i  noget, som med baggrund i historikken kunne ligne Davids kamp mod Goliat.

Støvring har været igennem et generationsskifte, og de unge talenter, som klubben råder over, har endnu ikke helt fundet melodien i seniorfodbold - heller ikke denne aften i Hornum, hvor hjemmeholdet sikrede sig en lidt overraskende men såre fortjent sejr på 3-1.

“Ja, det var ret ok at vinde på en dag, hvor vi faktisk ikke spillede ret godt. Vi er også nede med en og hang lidt med ørerne. Heldigvis kom vi på omgangshøjde kort før halvleg. Vi får justeret lidt på formationen i halvlegen og afgør kampen med to relativt tidlige mål i anden halvleg”, fortæller HIF-formand Johnny Nielsen.

Støvring kom foran efter en halv times spil, men inden pausen scorede gæsterne også i eget net, og så var stillingen lige. Simon Baade og Marc Kastrup Nielsen afgjorde kampen til Hornums fordel i anden halvleg.

Sejren betyder, at Hornum fortsat er ubesejret i efteråret.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!