Fredag d. 7. august 2020 - �rgang 15

Rekordmange til cup i Løgstør

02-02-2020

Himmerland Forsikring Cup 2020 har igen i år slået deltagerrekord med 250 deltagende hold.

Der var godt gang i den i Lanternen i sidste weekend, og det er der også i denne. Himmerland Forsikring Cup har nemlig haft vokseværk og må nu have to weekender i brug for at nå gennem de mange fodboldkampe.

- Det er Løgstør IF, som står bag den populære turnering i indendørs fodbold, som er vokset fra 140 deltagende hold for blot 4-5 år siden til godt 250 hold i år. Det betyder, at cirka 1800 spillere henover de to weekender er i aktion i Lanternen, siger Tom Cortsen, som er stævneleder.

Det har også trukket veksler på frivillige kræfter, og for arrangørerne har det givet lidt udfordringer. Men omkring 100 frivillige har meldt sig under de blå LIF-faner til at hjælpe med de forskellige opgaver.

Til alle de mange deltgaere ved cuppen uddels der præmier til alle. Blandt andet slush ice, drikkedunk, billetter til fodboldgolf, Cocio og billetter til superligafodbold i Hobro.

Igen i år har nogle af holdene været indkvareteret på Løgstør Skole. Omkring 150 spillere har haft brug for at overnatning i forbindelse med deltagelsen i Himmerland Forsikring Cup.Cuppen har deltagelse af både piger og drenge fra U8 til U18.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!