Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15

Aars snublede i Roskilde

07-04-2019

Håndbold: Den første kamp i oprykningsspillet blev tabt klart - nu gælder det hjemmekamp onsdag aften.

Tekst: Per Lyngby

Det er en forholdsvis lang vej, der skal tages, før man kan rykke fra en 2.- eller 3 .plads i 2. division og op i 1. division - Danmarks næstbedste håndboldrække. Holdene skal først gennem et puljespil med 3 hold, hvor de 2 bedste går videre til afgørende kampe mod hold fra den nederste del af 1. division.

Vejen blev en smule længere for Aars HK’s unge herrehold, som søndag aften måtte drage hjem fra en lang tur til Roskilde med et nederlag på 28-36. Dermed ligner domkirkebyens håndboldhelte umiddelbart det ene af de to hold, som går videre fra puljespillet.

Om Aars kan tage den anden plads, bliver måske afgjort onsdag aften, når Rækker Mølle stiller op til kamp i Idrætscenter Østermarken. Præmisserne er klare: Aars skal vinde for at bevare chancen for at gå videre, og så er det bare at sætte sig ned og vente på udfaldet af kampen mellem Rækker Mølle og Roskilde i næste weekend.

Taber Aars kampen på onsdag, er holdet ude af oprykningskampen. Men holdet kan dog ikke gå på sommerferie, for allerede på fredag aften er der storkamp i pokalturneringen, hvor det tidligere storhold fra KIF-Kolding kommer på besøg i Aars.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!