Tirsdag d. 25. februar 2020 - �rgang 15
Frederik Nygaard røg ud med rødt kort, men trods en mand i undertal vandt Aars med 4-0 over Hersom-Bjerregrav.

Aars sejrede med 10 mand

26-05-2018

Fodbold: Rasmus Lund Poulsen scorede hattrick, da Aars vandt 4-0.

Tekst: Per Lyngby

Da Aars IK’s bedste mandskab i serie 3 i forrige runde vandt med beskedne 1-0 over Viborg, var træner Allan Leander Mikkelsen tilfreds med sejren, men ikke med dens beskedne størrelse. Der blev brændt chancer i stakkevis, og derfor var der ved træningen forleden sat fokus på afslutninger.

Man skulle umiddelbart tro, at der har haft en god effekt, for fredag vandt Aars med 4-0 over Hersom-Bjerregrav, bl.a. på et hattrick af skarpe Rasmus Lund Poulsen.

“Ja vi har øvet en del afslutninger, på det ene træningspas, som vi har haft. Men Rasmus Poulsen, som lavede hattrick, var sjovt nok ikke med til dette træningspas”, fortæller Allan Leander Mikkelsen til Lokaltindblik.dk.

Kampen fik ellers en dramatisk indledning, da Aars blev reduceret til 10 mand som følge af direkte rødt kort til Frederik Nygaard, som satte en stopper for en Hersom-Bjerregrav friløber - men altså også for sin egen videre deltagelse i kampen.

Trods en mand i undertal kommer Aars foran 1-0 ved Rasmus Lund Poulsen på en assist fra Andreas Sørensen.

“Herefter er vi under pres resten af halvlegen, uden at de rigtige blive farlige. De starter 2. halvleg med at dominere spillet, men hvor det lykkedes os at stå godt i vores presspil, hvilket resulterede i, at de aldrig blev farlige. 10 minutter inde i halvlegen scorer Rasmus Poulsen endnu et mål på en omstilling efter et oplæg fra Christian Tøttrup, og 10 minutter senere fuldender han sit hattrick, ved at fjerne spindelvævet i trekantsammenføjningen efter en assistent fra Kasper Hyldal”, siger Aars-træneren.

Målet fik gæsterne til at falde sammen, og til slut kunne Jonas Frederiksen nemt drible sig fri og sætte endnu et klassemål i nettet fra distancen og sikre sejren på 4-0.

I næste runder møder Aars Viborg Søndermarken, hvorefter der er lagt op til et måske afgørende oprykningsbrag  mod Ravnsbjerg-Løgstrup i Aars.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!