Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17

Aars mistede pusten mod bundhold

10-10-2021

Fodbold: Der er fortættet spænding i serie 2 forud for de tre sidste spillerunder.

Tekst: Per Lyngby

Gennem de seneste år har stabilitet været en udfordring for Aars IK’s fodboldherrer. Resultaterne har simpelthen været for svingende, hvilket har betydet, at holdet på skift er lige så tæt på at rykke op, som det er på at rykke ned.

Dette efterår er ingen undtagelse fra denne regel. Efter en flot udesejr i serie 2 over topholdet Hadsund og en næsten forudsigelig deler mod lokalrivalerne fra Hornum, skulle Aars lørdag møde bundholdet Støvring hjemme på Sondrup Park. Kampen sluttede med en sejr til gæsterne på 4-2.

Mads Kristensen bragte Aars foran efter et kvarters spil, men inden pausen havde Støvring fået udlignet.

Efter pausen havde gæsterne 5 gyldne minutter, hvor de scorede to gange og bragte sig foran med 3-1, men Aars fik fornyet håb, da Jesper Holler med en halv time igen reducerede til 2-3. Med 10 minutter igen blev kampen dog lukket, da Støvring scorede til 4-2 og sikrede sig 3 vigtige point i bestræbelserne på at komme væk fra bundregionen.

Nederlaget betyder også, at Morten Freundlich og hans udvalgte for alvor skal til at kigge sig over skulderen, for Aars er kun 2 point fra den direkte nedrykningsplads og bare 1 point fra den plads, som kan betyde play off om nedrykning.

I den kommende weekend gælder det en svær udekamp mod Nibe, som med en sejr kan sende Aars ned i nedrykningssuppedasen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!