Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Aars kom tomhændede hjem fra Hadsund

02-09-2022

Fodbold: Der er lagt op til et spændende lokalbrag mod Kvik næste torsdag.

Tekst: Per Lyngby  

Aars fik ikke den bedste optakt til næste torsdags lokalopgør mod Kvik-Aalestrup hjemme på Sondrup Park. Holdet tabte nemlig med 1-2 på udebane til Hadsund, og dermed er der fortættet spænding i puljen, hvor gæsterne på torsdag faktisk kan rykke forbi Aars med en sejr.

Efter en målløs første halvleg, var det Hadsund som stemplede ind efter pausen, hvor holdet med scoringer efter 48 og 66 minutter bragte sig på sejrskurs. Aars fik dog reduceret ved Christian Tøttrup med godt 10 minutter igen, men nærmere kom kimbrerne ikke, og det havde måske heller ikke været fortjent, hvis man spørger holdets træner:

“Nej deres sejr var i orden. Det syntes jeg, vi var der ikke 100 procent i dag”, var den korte og klare melding fra Morten Freundlich efter nederlaget.

Som nævnt er der lokalopgør på næste torsdag, hvor Aars tager hul på Kimbrerfesten med et brag mod Kvik-Aalestrup, som kommer med en frisk sejr på 3-0 over Løgstør.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!