Lørdag d. 22. september 2018 - Årgang 13
Henrik Dalgaard og Ulrik Lange Jensen fra Aars IK byder velkommen til Allan Leander Mikkelsen, som i dagens anledning er trukket i den røde AIK-trøje, som fra årsskiftet bliver skiftet ud med den blå Løgstør-trøje, som han repræsenterer i øjeblikket.

Aars IK henter ny træner i Løgstør

09-10-2017

Fodbold: Fra årsskiftet bliver Allan Leander Mikkelsen ny cheftræner i Aars.

Fodbold: Fra årsskiftet bliver Allan Leander Mikkelsen ny cheftræner i Aars.

Tekst: Per Lyngby     Foto: Aars IK

Med afslutningen på efteråret, slutter også Jakob Dyrmans job som træner for Aars IK’s bedste fodboldherrer, som netop nu ligger med fremme i toppen af serie 3.

Klubben har netop afsløret, hvem der bliver ny cheftræner i sæsonen 2018. Der er indgået en 2-årig aftale med Allan Leander Mikkelsen, som netop nu fungerer som andetholdstræner i Løgstør.

Allan Leander Mikkelsen er 31 år og bosat i Aars, hvor han arbejder som lærer. Ud over at træne klubbens førstehold, skal han indgå i et tæt samarbejde med klubbens øvrige trænere. Klubbens spillere vil i nærmeste fremtid møde den nye træner, som medvirker i en træning her i efteråret.

Jakob Dyrman har været cheftræner for Aars IK’s førstehold gennem de seneste to sæsoner og har også været træner for klubbens U-19 hold, hvor mange af spillerne nu er rykket op på førsteholdet som seniorer. Det er planen, at Jakob Dyrman fremadrettet skal være involveret i klubben som medlem af seniorudvalget.

Ved siden af trænerjobbet er Jakob Dyrman ansat som lærer på Vesthimmerlands Gymnasium, og han stiller her i efteråret op til kommunalvalget på Venstres liste.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!