Mandag d. 17. februar 2020 - �rgang 15
Målmand Michael Jørgensen og resten af Aars-holdet fik kun 1-1 hjemme mod Borup.

Aars har tabt pusten

16-06-2018

Fodbold: Klubben har chancen for også at have 2 hold i serie 3 til efteråret.

Da Aars IK’s bedste fodboldherrer i sidste weekend tabte oprykningskampen mod Ravnsbjerg-Løgstrup, tabte holdet øjensynligt også lidt af pusten efter et ellers udmærket forår.

Lørdag eftermiddag skulle holdet forsøge at få lidt oprejsning på hjemmebane, hvor Borup kom på besøg. Efter rødt kort i den seneste kamp var topscorer Rasmus Lund Poulsen ikke med, og han fik dermed ikke chancen for at sætte en bemærkelsesværdig rekord med scoringer i alle holdets kampe i foråret.

Men scoret blev der af Aars, som dog også måtte se gæsterne nette en enkelt gang, og dermed sluttede det hele 1-1 i en kamp, som ikke havde den helt store betydning for nogen af holdene.

Aars IK’s andethold havde noget mere på spil, da holdet skulle have mindst et enkelt point med hjem fra Valsgaard, hvis de ville bevare chancen for at blive i serie 3. Og det lykkedes lige netop, da holdet spillede 2-2. Nu er der lagt op til et brag af en sæsonfinale i Aars i næste weekend, hvor IK Rosendal kommer på besøg til en kamp, hvor der står nedrykning på spil. Aars skal vinde, hvis de vil bevare pladsen i serie 3.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!