Tirsdag d. 18. januar 2022 - Årgang 16

Aars hænger på i kamp om play off

23-10-2021

Fodbold: To sene scoringer betyder, at en sejr i sæsonens sidste kamp kan betyde oprykningsspil.

Tekst: Per Lyngby

Tre hold ligger til at kunne slutte på andenpladsen i serie 2 forud for sidste spillerunde, hvor det er afgjort, at Hadsund snupper den direkte oprykning til serie 1

Sønderup-Suldrup, Hornum og Aars er de tre lokale hold, som bejler om play off pladsen, der kan give adgang til serie 1 i foråret. Sønderup-Suldrup står med de bedste kort på hånden, da de er 1 point foran de to andre hold. Til gengæld skal holdet ud i en svær udekamp mod netop Hadsund, som givetvis er indstillet på at markere deres oprykning med manér foran eget publikum.

Aars er afhængig af, at såvel Hornum som Sønderup-Suldrup snubler i deres sidste kamp, men gør de det, står kimbrerne klar til at overhale indenom, hvis de kan besejre allerede nedrykkede Aalborg Chang på udebane.

Aars bevarede muligheden for oprykning ved lørdag af besejre Valsgård med 2-1 hjemme på Sondrup Park, hvor 2 forholdsvis sene mål afgjorde kampen, som også sendte Valsgård ud af oprykningsspillet.

“Ja, det var lidt sene scoringer, men fuldt fortjent efter spil og chancer, hvor vi var bedst i alle 90 minutter”, lød det efter kampen fra AIK-træner Morten Freundlich.

De 2 Aars-scoringer, som begge faldt indenfor kampens sidste kvarter, var signeret Patrick Jacob Manoni og Mathias Højsleth.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!