Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Aars er tilbage på toppen

28-05-2022

Fodbold: Sikker sejr i Viborg sender kimbrerne til tops.

Da Viborg Søndermarken spillede uafgjort i deres seneste kamp, øjnede Aars IK i serie 2 muligheden for at tilbageerobre førstepladsen i puljen. Det kunne blive en realitet via en udesejr over Viborg FF torsdag. 

Den nødvendige sejr kom i hus, og den lød på 3-0 efter scoringer af Robert Stubberub, Christian Tøttrup og Jeppe Holler. 

"Ja, en sikker sejr, uden at det på nogen måde var en prangende kamp, men det er også under meget svære forhold. En kraftig blæst på tværs af banen gjorde det meget svært at sætte afleveringerne sammen. Til trods for det skabte vi så mange chancer, at der ikke kan stilles spørgsmålstegn hverken ved sejren eller dens størrelse", sagde Aars-træner Morten Freundlich efter kampen. 

Med fire spillerunder tilbage indtager Aars den direkte oprykningsplads med et forspring på et enkelt point ned til Viborg Søndermarken. 

Aars' andethold ligger sidst i deres pulje i serie 2 men sikrede sig nyt håb via et overraskende point på udebane mod topholdet St. Restrup. Kampen sluttede 0-0.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!